گروه دو: کاشی های چینی عموماً به روش فشرده گرد و غبار از خاک رس چینی ساخته می شوند که باعث می شود کاشی متراکم تر و بادوام تر از کاشی و سرامیک باشد.
پایان دانه بندی ریزتر و صاف تر با صورت های تیز شکل است.
کاشیهای چینی لعابدار نسبت به کاشیهای سرامیک پرسلان سه بعدی غیرپرسلانی بسیار سختتر بوده و در برابر سایش و آسیبدیدگی مقاومتر هستند. آنها برای ترافیک سبک و ترافیک سنگین عالی هستند.
کاشیهای پرسلانی تمام بدنه رنگ و طرح را در کل ضخامت کاشی حمل میکنند و باعث میشوند که تقریباً در برابر پوشیدن غیرقابل نفوذ باشند و برای هر کاربرد مناسب هستند. کاشیهای چینی در رنگهای مات، بدون لعاب یا با پرداخت بالا در دسترس هستند.
کاشی چینی معمولاً حدود 10٪ بیشتر از کاشی سرامیک گروه یک معمولی قیمت دارد.
داخلی یا خارجی: بدون سرامیک در خارج معمولاً چیدن کاشی چینی یا سرامیک در بیرون توصیه نمی شود. سرامیک معمولاً برای استفاده بیرونی به اندازه کافی دوام ندارد زیرا آب زیادی را جذب می کند.
اگر در مناطقی زندگی می کنید که یخبندان هستند، کاشی های شما احتمالاً در اولین شب یخبندان ترک خواهند خورد.
حتی اگر عقل مرسوم دور نگه داشتن ظروف چینی/سرامیک از بیرون بوده است، من چیزهای بیشتری را می بینم که برای استفاده بیرونی هستند.
من همچنان خرید ظروف چینی را توصیه می کنم که به صراحت برای استفاده بیرونی تعیین شده است. چگالی: پرسلن چگال تر از سرامیک خاک رس های چینی متراکم تر و در نتیجه کمتر متخلخل از خاک های سرامیکی هستند.
این امر کاشی چینی را نسبت به کاشی و سرامیک سخت تر و در برابر رطوبت غیر قابل نفوذ تر می کند.
دوام: چینی برنده می شود کاشی چینی نه تنها تراکم تر از کاشی و سرامیک است، بلکه به دلیل ترکیب بدنه آن، بادوام تر و مناسب تر از کاشی و سرامیک برای استفاده های سنگین است.
کاشی و سرامیک را تراشه کنید و رنگ متفاوتی در زیر لعاب بالایی پیدا کنید. چینی را خرد کنید و رنگ همچنان ادامه دارد – تراشه تقریباً نامرئی است.
در حالی که پرسلن و سرامیک هر دو پخته می شوند، پرسلن در دماهای بالاتر برای مدت طولانی تری نسبت به سرامیک پخته می شود.
همچنین، پرسلن دارای محتوای فلدسپات بالاتری است که باعث دوام بیشتر آن می شود.