لواشک برای یبوست مضر است

یاد بگیرید که این دستور العمل لواشک بدون شکر، ضخیم (در عین حال نرم و انعطاف پذیر) را با افزودن یک ماده مخفی که فواید سلامتی بیشتری نیز دارد درست کنید!

زنی که تکه ای از لواشک برای یبوست را در دست گرفته و نشان می دهد که چقدر انعطاف پذیر است.
لواشک من همیشه یک جور صاف به نظر می رسید، و با اینکه لواشک بود، مطمئناً آن لواشک جویدنی نبود که از خواربارفروشی به یاد دارم.

من قصد دارم با اجازه دادن به شما در مورد یک ماده مخفی که لواشک خانگی را به این رقیب شگفت‌انگیز برای رول‌های میوه‌ای خریداری‌شده در فروشگاه تبدیل می‌کند، از آزمون و خطای زیادی نجاتتان خواهم داد.

 

چرا من عاشق این دستور غذا هستم
اینجا در شمال آیداهو، ما فقط در چند ماه از سال میوه و سبزیجات تازه داریم. بقیه زمان ها باید به روش های نگهداری خود تکیه کنیم.

وقتی صحبت از میوه‌های نرم مانند انواع توت‌ها می‌شود، تنها چند روش نگهداری وجود دارد که می‌توان از بین آنها انتخاب کرد و بیشتر آنها به شکر زیادی نیاز دارند.

شکر می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند، و من دوست ندارم خانواده ام را تشویق کنم که بیش از آنچه قبلاً در رژیم غذایی آنها وجود دارد، شکر بخورند.

من می خواستم یک میان وعده میوه ای بیابم که شکر اضافه نداشته باشد، و این دستور العمل لواشک مناسب است.

دستور العمل های خانگی لواشک اغلب محصولی نازک و جویدنی سخت با لبه های شکننده به دست می دهند. با این حال، با افزودن پکتین، می توانید یک نتیجه غلیظ و در عین حال نرم و جویدنی داشته باشید.

بسیاری از پکتین ها برای فعال شدن به شکر نیاز دارند، اما اگر از پکتین پومونا استفاده می کنید، توسط کلسیم (که با خرید بسته پکتین آنها ارائه می شود) فعال می شود، که امکان استفاده از کنسانتره آب انگور را برای ایجاد یک لواشک بدون قند اضافه می کند.

یک سبد حصیری پر از توت فرنگی تازه چیده شده.
دستور العمل لواشک توت فرنگی
اگرچه ما از توت فرنگی های تازه چیده شده خود برای این دستور غذا استفاده می کنیم، اما درست کردن لواشک در دستگاه آبگیری فوق العاده است زیرا می توانید میوه ها را با هر فصلی که در فصل است عوض کنید!