نوع جدیدی از فلفل دلمه ای در روسیه وجود دارد که غلیظ و آبدار. گفته می شود خوردن آن حتی برای افرادی که فلفل دوست ندارند نیز آسان است، زیرا تلخی و بوی فلفل سبز کمی دارد.
فلفل دلمه ای قرمز
فلفل سبز رسیده. در ژاپن، نوع غلیظ آن اغلب پاپریکا نامیده می شود.
شاخ آهکی
شکل باریک عمودی بلندی دارد و رنگ آن لیمویی است. تلخی و رایحه فلفل ملایم و شیرینی کمی دارد.
تاریخچه فلفل
نام فلفل دلمه ای از کلمه فرانسوی piment به معنای فلفل قرمز گرفته شده است.
کلمب، یک کاشف، یکی از دلایلی است که فلفل ها از آمریکای جنوبی، جایی که منشأ آن هاست، به سایر نقاط جهان گسترش یافته است.
کلمب پس از رسیدن به قاره آمریکا در سفر خود، هنگام بازگشت به اسپانیا، گیاهان مختلفی را با خود آورد. یکی از آنها فلفل تند بود. فلفل از منشا فلفل تهیه و پرورش می یابد.
گفته می شود که در قرن شانزدهم به ژاپن معرفی شد و به تدریج در دوره ادو گسترش یافت، اما تا نیمه دوم دهه 1950 بود که مصرف شروع به رشد کرد.
مواد مغذی شامل ویتامین C، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین E و همچنین آهن و پتاسیم است.
فلفل دلمهای را معمولاً سبز و نارس مصرف میکنند، اما پس از رسیدن قرمز میشوند و شیرینتر از فلفل سبز هستند.
فلفل سبز قبلاً سبزی شماره یک بود که کودکان به دلیل تلخی آن از آن متنفر بودند، اما با نژادهای بهبود یافته، به نظر می رسد که اکنون تعداد کمتری از کودکان آن را دوست ندارند.
اطلاعات اولیه
نحوه رشد/تزکیه
تقویم نحوه پرورش فلفل
عادت زنانه ژانویه فوریه مارس آوریل ممکن است ژوئن جولای مرداد سپتامبر اکتبر نوامبر دسامبر
بذر دهی
کاشتن
محصول
محیط کشت فلفل