قوطی فلزی خام هایی که برای اعمال شرور به کار می رود

4.1.2.a – نقاط پیشنهادی اندازه گیری معمول روی قوطی فلزی خام غیر گرد.
توجه: اندازه گیری ها باید همانطور که در دستورالعمل های سازنده قوطی های منتشر شده مشخص شده است انجام شود.

این دستورالعمل ها ممکن است نقاط و فرکانس های متناوب را مشخص کنند که تضمینی معادل کیفیت درز را ارائه می دهد.

رسم قوطی مستطیلی با نقاط اندازه گیری. توضیحات در ادامه می آید.
توضیحات قوطی گوشت مستطیلی و مربعی
X = ضخامت درز، طول و قلاب انتهایی (اندازه گیری در مجاورت شعاع گوشه)
گرافیک یک جعبه مربع= قلاب بدنه و کانتر سینک
گرافیک یک x در داخل یک دایره= هنگام راه اندازی یا زمانی که مشکل مشخص شد، ضخامت، طول و قلاب انتهایی نیز باید در سمت درز کناری و طرف مقابل اندازه گیری شود.
همپوشانی – در حداکثر طول درز اندازه گیری شده دور از گوشه ها اندازه گیری کنید
قوطی D شکل با نقاط اندازه گیری. توضیحات در ادامه می آید.

توضیحات قوطی های گوشت به شکل “D”
X = ضخامت درز، طول، قلاب بدنه و قلاب انتهایی
O = کانتر سینک
همپوشانی – در حداکثر طول درز اندازه گیری شده دور از گوشه ها اندازه گیری کنید
قوطی با شکل نامنظم با نقاط اندازه گیری. توضیحات در ادامه می آید.
توضیحات قوطی های گوشت با شکل نامنظم
X = ضخامت درز، طول، قلاب بدنه، قلاب انتهایی و کانترسینک
همپوشانی – در حداکثر طول درز اندازه گیری شده دور از گوشه ها اندازه گیری کنید
شکل 4.1.2.b – نقاط اندازه گیری پیشنهادی روی قوطی های گوشت غیر گرد
توجه: اندازه گیری ها باید همانطور که در دستورالعمل های سازنده قوطی مشخص شده است انجام شود. این دستورالعمل ها ممکن است نقاط و فرکانس های متناوب را مشخص کنند که تضمینی معادل کیفیت درز را ارائه می دهد.

(ب) اندازه گیری طول درز
همانطور که در شکل 4.1.2.c نشان داده شده است، سطح صاف میکرومتر را در مقابل بدنه قوطی نگه دارید.