سطح قند خون خود را با کنسرو لوبیا چیتی کاهش دهید

با توجه به شاخص گلیسمی پایین (GI) و محتوای فیبر بالا، لوبیا سیاه برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که مراقب سطح قند خون خود هستند عالی است.

GI یک غذا به شما می گوید که با چه سرعتی سطح قند خون شما را بعد از مصرف آن بالا می برد، غذاهای حاوی کربوهیدرات هر کدام دارای یک ارزش GI هستند و متخصصان غذاها را بر اساس ارزش GI آنها به دسته های GI پایین، متوسط یا بالا طبقه بندی می کنند.

لوبیا سیاه و کنسرو لوبیا چیتی با قارچ دارای GI 30 است که پایین در نظر گرفته می شود، این بدان معنی است که آنها سطح قند خون شما را افزایش نمی دهند و باعث واکنش تهاجمی به انسولین نمی شوند که می تواند برای افراد مبتلا به دیابت مضر باشد.

علاوه بر این، هنگامی که آنها را با غذاهای GI بالا مصرف می کنید، ممکن است افزایش قند خون را کاهش دهند، به عنوان مثال، مطالعات نشان می دهد که مصرف لوبیا با برنج به جای برنج به تنهایی به مدیریت سطح قند خون بعد از غذا در بزرگسالان مبتلا به دیابت و بدون دیابت کمک می کند.

علاوه بر این، ماده ژل مانندی که توسط فیبر محلول در لوبیا سیاه تشکیل شده است، کربوهیدرات ها را در طول هضم به دام می اندازد، این امر سرعت جذب آنها را کاهش می دهد و از افزایش سطح قند خون شما بعد از غذا جلوگیری می کند.

مطالعات متعدد نشان می دهد که حبوباتی مانند لوبیا سیاه ممکن است به کاهش فشار خون و سطح کلسترول کمک کند، که سطوح بالای آن عوامل خطر بیماری قلبی هستند.

تحقیقات این اثر را به محتوای فیبر محلول آنها نسبت می دهد، مطالعات نشان داده اند که فیبر محلول سطح کلسترول تام و LDL (بد) را کاهش می دهد.