ژانگ و همکاران 13 به منظور بررسی رابطه بین راحتی فشار لباس و لباسهای ورزشی فعال با تناسب، یک مدل مکانیکی برای شبیهسازی عددی فشار دینامیک سه بعدی لباس در حین پوشیدن با استفاده از روش المان محدود ایجاد کردند.
بر اساس تجزیه و تحلیل ویژگی های تماس بین بدن انسان و تاپ ورزشی مردانه نخی، یک مدل مکانیکی با استفاده از تئوری مکانیک تماس پویا ایجاد شد.
فرآیندی از یک مدل انسان زن که مجموعهای از لباسهای ورزشی کاملاً متناسب، با همان سبک و از پارچههای جین نخی یا پارچههای نایلونی بافتنی به تن داشت، شبیهسازی شد.
این لباس به عنوان یک پوسته الاستیک غیرخطی هندسی در نظر گرفته می شد و بدن انسان سفت و سخت فرض می شد تماس بین بدن و لباس به عنوان یک رابط کشویی پویا مدلسازی شد.
فشار پیشبینیشده نزدیک به بزرگی اندازهگیریهای تجربی بود، که نشان میدهد این مدل قادر است فشار تاپ ورزشی مردانه را در حین پوشیدن با دقت معقولی شبیهسازی کند.
Wong et al.12 توزیع فشار لباس را در لباس های ورزشی تنگ با استفاده از روش محاسباتی عددی شبیه سازی کردند سه مجموعه لباس ورزشی تنگ بر اساس خواص مکانیکی آنها شبیه سازی شد.
در همین حال، فشار برای سایر نقاط بدن آزمایش شده شروع به افزایش می کند بر اساس نمودار کانتور بدن، مشخص شد که توزیع فشار به طور یکنواخت توزیع نشده است و ناحیه پرفشار در انتهای فرآیند پوشیدن در اطراف دور کمر متمرکز شده است.
فشار شبیه سازیشده تفاوت معنیداری (۰۵/۰p>) با اندازهگیریهای فشار تجربی ندارد علاوه بر این، رتبه بندی آسایش فشار ذهنی به صورت خطی با شبیه سازی همبستگی داشت، که نشان می دهد روش شبیه سازی می تواند پیش بینی قابل اعتمادی را از نظر راحتی فشار ارائه دهد.
علاوه بر این، بدن انسان سه بعدی نیز شبیه سازی شد تا تعامل آن با تاپ ورزشی مردانه بزرگ در فرآیند پوشیدن بررسی شود نتایج نشان داد که فشار به طور قابل توجهی در اطراف دور کمر افزایش مییابد تا زمانی که در طول فرآیند پوشیدن از لگن عبور کند.
این فصل بر اساس مطالعه ادراک روانشناختی انسان از راحتی در لباس هوازی از جنبههای مختلف است: دسته پارچه، آزمایش سایش و ترجیح.
دسته پارچه ای احساس خنک، نرم، صاف، خاردار، خراشیده، سنگین و ناراحتی را پوشش می دهد تأثیر افراد و لباس هوازی نیز مورد مطالعه قرار گرفت ترجیح شخصی با درک ناراحتی مقایسه شد.
یکی از اهداف اصلی پوشیدن تاپ ورزشی مردانه ارزان ایجاد راحتی برای پوشنده در حین ورزش است بنابراین، درک 9 احساس فردی (تنفس پذیر، لکه دار، خنک، مرطوب، سنگین، خاردار، چسبناک و تنگ) و راحتی کلی لباس در طول یک ورزش 20 دقیقه ای شرح داده شد.
تأثیر افراد، لباس هوازی و زمان بر درک احساسات فردی و راحتی کلی مورد بررسی قرار گرفت رابطه بین خواص پارچه و راحتی کلی با استفاده از یک مدل رگرسیون آماری توصیف شد عملکرد راحتی لباس های هوازی با مارک های مختلف مقایسه شد.
- منابع:
- تبلیغات: