یک معجون جادویی با بیسکویت ساده گرجی برای عفونت دندان درست کنید

پخت، که در سراسر جهان محبوب است، البته، کوکی است، مطمئناً همه حداقل یک بار در زندگی خود آن را پخته اند، ترد یا نرم، با مرکز چسبناک یا متخلخل همه کوکی ها را می توان به انواع تقسیم کرد.

هر نوع ظرافت هایی در آشپزی دارد، با دانستن آنها می توانید کوکی هایی تهیه کنید که قطعا شما را ناامید نخواهند کرد، اگر می خواهید بیسکویت ساده گرجی ترد و شکننده بپزید، به یاد داشته باشید که خمیر نباید گلوتن زیادی تشکیل دهد.

مثال خوب بیسکویت لیمویی ما است، برای 340 گرم آرد، فقط 100 گرم کره وجود دارد، اما مایع بیشتر: آب لیمو و تخم مرغ، براونی ها را به خاطر بسپارید، آنها یک وسط چسبناک دارند، اما خودشان سرسبز نیستند، با بافت متراکم.

به لطف گلوتن و شکر است که این پرکننده چسبناک به دست می آید، یک مثال کوکی های براونی است، به نظر می رسد کم، با پوسته ترد و خرده های مشخصه.

جالب اینجاست که این هم یک مزیت و هم منفی است، دستور العمل هایی برای چنین کوکی هایی وجود دارد و گاهی اوقات پخش شدن کوکی ها اشتباه است.

به عنوان مثال، کلوچه های کنجدی ما در طول پخت، باید پخش شود، این باعث نازک و ترد شدن آن می شود، شکر زیادی دارد، 120 گرم در 70 گرم آرد.

این بدان معنی است که گلوتن کمی نیز در آن وجود دارد، نمی تواند شکل کوکی را حفظ کند و اگر آرد کمتری اضافه کنید، شکر بیشتری اضافه کنید یا به جای یک تخم مرغ، دو عدد تخم مرغ اضافه کنید، کوکی ها بیشتر پخش می شوند و به جای کیک های تخت ترد، گودال هایی به دست می آید که نمی توان آنها را از ورقه پخت جمع کرد.

گاهی اوقات باید کوکی ها را روی یک قفسه سیمی خنک کنید از این توصیه غافل نشوید، واقعیت این است که اگر کوکی ها را روی ورقه پخت، تخته یا سینی خنک کنید، تراکم در ته آن جمع می شود و کوکی ها مرطوب می شوند.