کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مطالعه ای که در سال 2015 در Journal of Gynecologic and Obstetric Investigation منتشر شد، نشان داد که این مطالعه بر روی 201 زن انجام شده است که 94 نفر از آنها سرطان سینه داشتند.
خاطرنشان شد که مصرف مقدار زیادی گردو سنندج با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط است . این اثر هنگام مصرف مقدار کم یا متوسط آن ظاهر نمی شود.
ارزش غذایی گردو جدول زیر مواد مغذی موجود در 100 گرم گردوی انگلیسی را نشان می دهد:
ماده غذایی ارزش غذایی کالری 654 کالری اب 4.07 میلی لیتر پروتئین 15.23 گرم چربی ها 65.21 گرم کربوهیدرات ها 13.71 گرم فیبر 6.7 گرم قند 2.61 گرم کلسیم 98 میلی گرم اهن 2.91 میلی گرم منیزیم 158 میلی گرم فسفر.
346 میلی گرم پتاسیم 441 میلی گرم سدیم 2 میلی گرم فلز روی 3.09 میلی گرم مس 1.586 میلی گرم منگنز 3.414 میلی گرم سلنیوم 4.9 میکروگرم ویتامین سی 1.3 میلی گرم ویتامین B1 0.341 میلی گرم ویتامین B2 0.15 میلی گرم ویتامین B3 1.125 میلی گرم ویتامین B5 0.57 میلی گرم ویتامین B6 0.537 میلی گرم فولات 98.
میکروگرم ویتامین A 20 واحد بین المللی ویتامین E 0.7 میلی گرم ویتامین K 2.7 میکروگرم چربی های اشباع شده 6.126 گرم چربی های تک غیر اشباع 8933 گرم چربی های چند غیر اشباع 47.174 گرم آسیب گردو درجه ایمنی استفاده از آجیل خوردن گردوی انگلیسی به صورت خوراکی در مقادیر غذایی اغلب برای اکثر افراد بی خطر تلقی می شود و همچنین ممکن است مصرف عصاره برگ های آن به صورت خوراکی با دوز حداکثر تا 200 میلی گرم در روز و برای مدت طولانی بی خطر باشد.
تا 3 ماه، در مورد مصرف آن توسط زنان در هر دو بارداری شیرده. اغلب در مقادیر تغذیه ای بی خطر است، اما اطلاعات کافی در مورد بی خطر بودن استفاده از آن در مقادیر زیاد مانند دارو وجود ندارد و بنابراین توصیه می شود که آن را فقط در مقادیر تغذیه ای مصرف کنید.