میوه های خشک به دلایل زیادی بسیار محبوب هستند! خوردن میوه با بهبود سلامت همراه است و بسیاری از مواد معدنی ضروری، ویتامین ها، مواد مغذی گیاهی و فیبر مورد نیاز روزانه را فراهم می کند.
باید گفت میوه خشک هر کیلو به این سرعت فاسد نمی شوند و یک میان وعده آسان برای بسته بندی هستند، به خصوص برای فعالیت هایی مانند پیاده روی!
اما به خاطر داشته باشید که میوه های خشک کالری بیشتری دارند، زیرا پس از حذف آب غلیظ تر می شوند. وزن نسبت به وزن، میوه تازه کالری کمی نسبت به نوع کم آب خود خواهد داشت.
صد گرم آلو تازه فقط 46 کالری دارد، در حالی که 100 گرم آلو خشک (آلو خشک) 240 کالری دارد. همچنین لازم به ذکر است که برخی از ویتامین ها در طول فرآیند خشک شدن از بین می روند.
برای همین آلو تازه، 16 درصد از نیاز روزانه خود به ویتامین C را می خورید، اما وقتی خشک می شود، تنها 1 درصد آن را دریافت می کنید.
همچنین مهم است که توجه داشته باشید که یک وعده میوه تازه 1 فنجان است، اما وقتی میوه کم آب شود، یک وعده تنها نصف فنجان است.
هنگام انتخاب میوه های خشک مختلف، حتما برچسب بسته بندی را مطالعه کنید. نه تنها به اندازه سهم مناسب، بلکه به آنچه به میوه خشک اضافه شده است نیز توجه کنید.
اغلب میوههای خشک قند اضافی اضافه میکنند تا عطر و طعم را افزایش دهند و آب را از سلولهای میکروبی خارج کنند و در نتیجه آن را از فساد محافظت کنند.
به دنبال برچسبهایی باشید که روی آن نوشته شده است: «شکر اضافه نشده است» یا میوه خشک ممکن است به جای یک میانوعده سالم، یک خوراکی باشد.
یافتن برخی از میوه های خشک بدون شکر افزوده سخت است، به خصوص زغال اخته، آناناس و موز. یکی دیگر از ترکیبات رایج اضافه شده دی اکسید گوگرد است که برای حفظ میوه و جلوگیری از تغییر رنگ کار می کند.