ماکارونی غیر دمی که اصلا نیاز به آب ندارد

کربوهیدرات ها به سرعت در جریان خون به گلوکز تجزیه می شوند که منجر به افزایش شدید قند خون می شود. به خصوص ماکارونی تصفیه شده نسبت به ماکارونی سبوس دار کربوهیدرات بیشتری دارد و فیبر کمتری دارد.

علاوه بر این، کربوهیدرات های ساده مانند ماکارونی غیر دمی تصفیه شده خیلی سریع هضم می شوند که منجر به افزایش گرسنگی و افزایش خطر پرخوری می شود.8منبع مورد اعتماد).

به همین دلیل، به کسانی که دیابت دارند توصیه می شود مصرف کربوهیدرات را در حد متعادل نگه دارند و فیبر زیادی مصرف کنند. ایجاد این تغییرات باعث کاهش جذب قند در جریان خون می شود و به حفظ سطح قند خون ثابت کمک می کند .

رژیم های غذایی پر کربوهیدرات نیز با شرایط سلامتی متعددی مرتبط هستند، از جمله:

دیابت: برخی از
مطالعات نشان داده اند که رژیم های غذایی پر کربوهیدرات ممکن است با افزایش
خطر ابتلا به دیابت مرتبط باشد.9منبع مورد اعتماد،10منبع مورد اعتماد،11منبع مورد اعتماد).

سندرم متابولیک : یک مطالعه نشان داد کسانی که مقدار زیادی کربوهیدرات
از غذاهای نشاسته ای مصرف می کنند بیش از دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به سندرم متابولیک هستند،
گروهی از شرایط که خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد.12منبع مورد اعتماد).


چاقی: مطالعه دیگری
نشان داد که خوردن غذاهای با شاخص گلیسمی بالاتر ، که معیاری است
برای افزایش سریع قند خون توسط غذاها، با افزایش وزن بدن مرتبط است.13منبع مورد اعتماد).
با این حال، همه این مطالعات مشاهده ای هستند، به این معنی که آنها فقط ارتباط را نشان می دهند.

تحقیقات بیشتری برای تعیین میزان نقش مصرف کربوهیدرات در این شرایط در مقابل عوامل دیگر مورد نیاز است.

خلاصه ماکارونی سرشار از کربوهیدرات است.
رژیم های پر کربوهیدرات می توانند سطح قند خون را افزایش دهند و ممکن است با
افزایش خطر ابتلا به دیابت، سندرم متابولیک و چاقی همراه باشند.

گلوتن موجود در پاستا ممکن است برای برخی افراد مشکل ایجاد کند
در حالی که انواع خاصی از ماکارونی بدون گلوتن موجود است، ماکارونی سنتی حاوی گلوتن است.

گلوتن نوعی پروتئین است که در گندم، جو و چاودار یافت می شود. برای اکثر افراد، گلوتن به خوبی تحمل می شود و هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.