هنگامی که کامیلو بنسو، کنت کاوور، پس از رسیدن به منطقه مودنا، دستور میدهد که تمام بشکههای سرکه بالزامیک به قلمرو ساوویارد منتقل شوند، او با وحشت شاهد زوال آهسته سرکه است.
امروزه سرکه سیب یک لیترییکی دیگر از این سرکه هایی است که از تخمیر سیب به دست می آید می باشد که کاربرد فراوانی دارد.
با این حال، ما باید تا سال 1747 صبر می کردیم تا سرکه گرانبهای مودنا برای اولین بار سرکه بالزامیک نامیده شود. به لطف پادشاهی تازه متولد شده ایتالیا است که تاریخچه سرکه بالزامیک تغییر می کند.
فرانچسکو آگازوتی، تهیه کننده امیلیایی، به کمک تاج می دود، که در نامه ای برای اولین بار در تاریخ مراحل جداگانه تولید و نگهداری سرکه بالزامیک سنتی مودنا را به صورت مکتوب تعریف می کند.
در قرن نوزدهم، در طول نمایشگاه های جهانی، سرکه بالزامیک ایتالیایی بسیار تصفیه شده در سراسر اروپا مشهور شد. این سالهایی است که خانواده ما شروع به تولید سرکه میکند. سنتی که اکنون به نسل سوم استادان Acetai رسیده است. سرکه بالزامیک در سال 1983 نام منشأ “سرکه بالزامیک سنتی مودنا” را به دست آورد، در حالی که تاریخ تولد با نام حفاظت شده مبدا (PDO) به سال 2000 باز می گردد. سرانجام در سال 2009 اتحادیه اروپا سرکه بالزامیک مودنا را در فهرست محصولات PGI قرار داد.
سرکه: تاریخچه، ویژگی ها و فواید
26 جولای 2022
سرکه یکی از پر مصرف ترین چاشنی های سفره های ماست و تاریخچه ای واقعا کهن دارد. به نظر می رسد که استفاده از آن از فراعنه مصر و همچنین در چین در بیش از هشت هزار سال پیش آغاز شده است. به احتمال زیاد این یک کشف اتفاقی بود : محصول جانبی تخمیر شراب که خراب شده است که با این حال، برای حفظ غذا بسیار مفید است، به خصوص اگر مجبور به سفر مسافت های طولانی باشد.
در اروپا مطمئناً یونانیان و رومی ها از آن با نام های “Oxycrat” و “Acetum” نیز به عنوان یک نوشیدنی گوارا و مخلوط با آب استفاده می کردند. در مقایسه با آب، سرکه همچنین دارای خواص ضدعفونی کننده و همچنین نگهدارنده مواد غذایی بود.