استفاده از چاقو زنجان کوچک به عنوان اسباب بازی برای بچه ای

چرا انواع مختلف چاقو زنجان کوچک وجود دارد؟ ساده: زیرا انواع مختلفی از وظایف برش وجود دارد. در حالی که چاقوی سرآشپز یک ابزار عالی برای همه کاره است و احتمالاً چاقوی شماست، اما برای همه چیز خوب نیست.

این کار روی نان خیلی خوب کار نمی کند برای این کار به یک چاقوی دندانه دار نیاز دارید و برای کار با اقلام کوچک مانند توت فرنگی و کلم بروکسل بسیار وحشتناک است برای آن ها به یک چاقوی خرد کن کوچک نیاز دارید.

در واقع، استفاده از چاقوی اشتباه می تواند کاملاً خطرناک باشد. احتمال لغزش یا تکان دادن چاقوی نامناسب بیشتر است، که به این معنی است که در خطر بیشتری برای بریدن خود هستید.

چگونه می دانید چاقوی مناسب کدام چاقو است؟ می توانید چاقوهای خود را یاد بگیرید یا فقط می توانید از عقل سلیم استفاده کنید: از چاقوی بزرگ برای کارهای کوچک استفاده نکنید (و بالعکس)، از چاقوی دندانه دار برای اشیاء نرم مانند نان استفاده کنید. از یک چاقوی بزرگ و سنگین برای عملیات استخوان زدایی ظریف و غیره استفاده نکنید.

و هرگز و هرگز سعی نکنید استخوان ها، چیزهای یخ زده یا چیزهای سخت (مثلاً برخی کدوهای زمستانی) را با یک چاقوی سبک برش دهید. این می تواند منجر به فاجعه شود – نه تنها آسیب های سطح اتاق اورژانس، بلکه می توانید چاقوی خود را نیز خراب کنید.

و اگر نیاز دارید چیزی بسیار سخت را برش دهید، از یک برش – ترجیحاً با یک پتک لاستیکی برای ایجاد نیروی رو به پایین خوب و ایمن استفاده کنید.

پس آن چاقوها را تیز نگه دارید! اما در اینجا یک مشکل جزئی وجود دارد: ممکن است ندانید که چاقوهای شما چه زمانی نیاز به تیز کردن دارند.

اگر عادات درست کردن و تیز کردن ندارید، به استفاده از چاقوی کدرتر و کدرتر عادت می‌کنید تا اینکه یک روز سعی می‌کنید گوجه‌فرنگی را برش بزنید و چاقو روی پوست قرار می‌گیرد. اوه دوباره اتفاق افتاد چاقویت کسل شد و حتی متوجه نشدی که دارد اتفاق می افتد.